Fortæl dine efterladte,
hvad du tænker

”Min Sidste Vilje” er en hjælp til dig og dine efterladte. I ”Min Sidste Vilje” svarer du på de vigtige spørgsmål, der kan være tvivl om efter din død: Vil du begraves eller brændes? Hvor skal begravelsen eller bisættelsen foregå? Og hvor ønsker du din kiste eller urne nedsat? På den måde supplerer ”Min Sidste Vilje” et eventuelt testamente.  

Download. Udfyld. Gem

Det er let og gratis at udfylde ”Min Sidste Vilje”. Klik på ”Download Min Sidste Vilje” herunder (kræver Adobe Acrobat Reader), udfyld ”Min Sidste Vilje” og gem den sammen med dine vigtige papirer. Det er altid en god idé, at fortælle din familie og venner, at du har udfyldt ”Min Sidste Vilje”, og hvor de kan finde den. Du er naturligvis også velkommen til at aflevere en kopi hos Aalborg Ny Begravelse på Håndværkervej 11 i Aalborg.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp – så er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.
Ring til os på telefon 7211 8155 – også aften og weekend. 
Du er også velkommen til at besøge os på Håndværkervej 11 i Aalborg.

Jesper Vandtved 72 11 81 55
Jette Nielsen 72 11 81 55