Vi er der, når du har brug for hjælp

Hos Aalborg Ny Begravelse yder vi omsorg og praktisk hjælp, når du har mistet en, du holder af. Vi tilrettelægger den forestående begravelse eller bisættelse ud fra afdødes og dine ønsker og gør os umage for at indfri dine ønsker og forventninger til det sidste farvel – uanset om du er medlem af et trossamfund eller ej.

Vi sætter en ære i at være din personlige bedemand

Mange års erfaring er din garanti for en personlig og professionel vejledning hos Aalborg Ny Begravelse. Vi tager hånd om de praktiske opgaver – alt lige fra kisteilægning og rustvognskørsel til blomster, gravsten, mindesider og meget andet. Det er en tillidssag at arrangere en begravelse eller bisættelse. Den tillid værner vi om i Aalborg Ny Begravelse.

Den rigtige løsning til den rigtige pris

Hos Aalborg Ny Begravelse bestræber vi os på at gøre tingene så nemt for dig som muligt. Vi udarbejder altid et skriftligt prisoverslag og lægger eksempelvis ud for blomster, mindesammenkomst og gravsten, så du får ét samlet overblik og én samlet regning. Det er en service, der gør det ekstra nemt for dig.

“Det var en rigtig god oplevelse. Aalborg Ny Begravelse var meget behagelige og gav os tryghed. De havde styr på alt det, der skulle være styr på.” Jens Christian, mistede sin mor

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp – så er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.
Ring til os på telefon 7211 8155 – også aften og weekend. 
Du er også velkommen til at besøge os på Håndværkervej 11 i Aalborg.

Jesper Vandtved 72 11 81 55
Jette Nielsen 72 11 81 55